EXPO & EVENTS     |     P.O.S.-SERVICES     |     RECLAME & SIGNING     |     VISUAL MERCHANDISE     |     CUSTOM MADE FURNITURE

visual

merchandise

ETALEREN EN DECOREREN

Met oog voor detail verzorgt Bunnik Brand Promotion etalages en productpresentaties inwinkels. Beleving is het sleutelwoord. Door de groei van online winkelen is het belangrijker dan ooit dat een offline bezoek een beleving is. Met maximaal verkoop resultaat.

NESPRESSO BOUTIQUE - De etalages van de Boutiques van Nespresso worden met regelmaat aangepast aan de verschillende campagnes. Van nieuwe ijskoffies tot de nieuwste Vertuo koffiemachine.

oog voor detail

ETALEREN

De etalage is bij uitstek de plek om het merk en de verkoop te stimuleren. Met oog voor detail verzorgen de ervaren etaleurs en 
visual merchandisers alle opbouw, afbouw en ombouw van etalages, winkels, showrooms en product presentaties.
NESPRESSO - Etalageverzorging
NESPRESSO - World Explorations
NESPRESSO - Ice Coffee Campagne
EASTPAK - Etalagematerialen

WORLD FASHION CENTRE AMSTERDAM - Etalagestyling en accessoiresvitrines voor showrooms van Chiarico, Beauregard, Dolce Vita, Ornella Tassen en Yehwang.

STYLING

ETALAGEVERZORGING

Als huisetaleur van het World Fashion Centre in Amsterdam verzorgen de etaleurs van Bunnik Brand Promotion in dit groothandelscentrum
dereclame- en mode presentaties, zowel in de centrale ruimtes als in de etalages bij de verschillende mode bedrijven.
DOLCE VITA, WFC Etalagestyling
BEAUREGARD, WFC - Textieldoek
WFC - Etalagestyling
WFC - Accessoires Vitrines

WERKPLAATS - Voorbereiding van kerstbomen

DECORATIES

VERSIEREN EN DECOREREN

Decembermaand is de decoratiemaand. Kerstbomen in campagne stijl in de Retail of juist diverse kerstsferen op kantoor.
De kerstbomen worden compleet versiert naar de winkel of kantoor gebracht. De voorbereidingen vinden plaats in de werkplaats te Soest.


Het team van Bunnik Brand Promotion brengen winkel, showrooms en kantoorruimtes in kerstsfeer.
SAMSUNG EXPERIENCE STORE - Kerstbomen
NESPRESSO BOUTIQUES - Bomen in wintersfeer
Voorbereiding van kerstbomen
NESPRESSO BOUTIQUES - Kerstdecoratie in campagne stijl

MAAK KENNIS MET #BUROBUNNIK

TREK DE AANDACHT! - Reclamecampagne op etalageramen geplakt. Beeldvullende reclamecommunicatie of losse stickers om te combineren met etalages. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

RESTYLING - Uitgekeken op het bestaande interieur? Past het niet meer bij de uitstraling van de huidige collecties? Bunnik Brand Promotion helpt bij het restylen van interieur en levert op maat gemaakte meubels, XL Visuals, decoraties enz.

PRIVACY EN DECORATIEF - Raamfolie is geschikt om de privacy van een kamer of kantoor te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van de lichtinval.  Het team van Bunnik Brand Promotion levert en monteert een veelzijdig assortiment aan hoogwaardige raamfolies.

ONDERSCHEIDEN IN DE MARKT - Laat dat wat het merk of product onderscheidt in de markt zien. Geef ons wat creatieve ruimte, en wij vertalen het het unieke karakter van merk of product door naar een indrukwekkende beursstand.

HOME     |     OVER ONS     |     DIT IS WAT WIJ DOEN     |     PROJECTEN     |     CONTACT
 
 
2021© Copyright   |   Bunnik Brand Promotion   |  www.burobunnik.nl