EXPO & EVENTS     |     P.O.S.-SERVICES     |     RECLAME & SIGNING     |     VISUAL MERCHANDISE     |     CUSTOM MADE FURNITURE

DIT IS 

WAT WIJ DOEN

IEDER MERK IS UNIEK

De klantgerichte werkwijze met één aanspreekpunt voor het gehele project. Van creatie en productie tot planning, realisatie en distributie. Bekijk hieronder de specialismes van Bunnik Brand Promotion.
Reclame communicatie in full-color prints

CREATIEVE COMMUNICATIE


Fullcolour afbeeldingen en full colour prints zijn gebruikelijk geworden in reclame-uitingen en als decoratie zowel indoor als outdoor.
Of het nu gaat om reclame-communicatie in de vorm van product-acties of merk beleving, Bunnik Brand Promotion heeft de ervaring om dit te produceren, te coördineren, te monteren en te installeren.
Lees meer
NESPRESSO - Demo-event bij Media Markt

OP DE WINKELVLOER


Complete merk- en productpresentaties worden geleverd en geïnstalleerd. Als mede reclame visuals en product displays ter ondersteuning van campagnes.
Creatieve oplossingen uitgevoerd in bijvoorbeeld: Windowstickers, Textielframes, Duratrans visuals, Alarmcovers, Alarmposters, Displays, Folder zuilen.
Lees meer
NESPRESSO BOUTIQUE -  Campagne etalages

ETALEREN & DECOREREN


De etalage is bij uitstek de plek om merk en verkoop de stimuleren. Beleving is het sleutelwoord. Door de groei van online winkelen is het belangrijker dan ooit dat een offline bezoek een beleving is. Met maximaal verkoop resultaat.
Met oog voor detail verzorgt Bunnik Brand Promotion uw merk of product in de etalage, winkel of showroom.
Lees meer
NESPRESSO - De Boer & de boer Expositie

STANDS, DEMO-EVENTS

& PERSMEETINGS


Bunnik Brand Promotion verzorgt desgewenst het ontwerp, de voorbereiding, begeleiding, installatie en demontage van uw presentatie op beurzen. Van een pop- up stand tot een complete beurs stand.
Diverse demo-events, pers meetings & merk- en product presentaties worden vanuit het eigen magazijn te Soest uitgevoerd.
Lees meer
LISMAN FORKLIFTS IJSSELSTEIN - Zakelijke ontvangstruimte

MAATWERK IN MEUBELS,

DISPLAYS & INTERIEUR


De wensen, materialen en uitvoering worden aan de hand van een impressie- en detailtekening besproken. 
Elk meubel of display wordt met de grootste nauwkeurigheid en detail gemaakt.
Lees meer

WAREHOUSE

OPSLAG VAN MARKETING, P.O.S.-MATERIALEN EN DISPLAYS


Het bedrijfspand met magazijn is centraal gelegen in Nederland. Waardoor heel Nederland binnen 2 uur bereikbaar is. 
In het magazijn is opslag van marketing- en point of sale materialen, product presentatie meubels en displays mogelijk.
Lees meer

MAAK KENNIS MET #BUROBUNNIK

MAATWERK IN MEUBELS  -  Bespreek de mogelijkheden  voor een receptie, coffeecorner of pantrytijdens een kennismakingsgesprek. 

MET OOG VOOR DETAIL - Beleving is het sleutelwoord. Door de groei van online winkelen is het belangrijker dan ooit dat een offline bezoek een beleving is. Met maximaal verkoop resultaat.  Benieuwd naar de werkwijze van Bunnik Brand Promotion?

Neem contact op met Constantijn Meijer per e-mail constantijn@burobunnik.nl of via telefoonnummer 035 588 1301Maak een afspraak en ontdek wat Bunnik Brand Promotion allemaal voor u kan betekenen. 
HOME     |     OVER ONS     |     DIT IS WAT WIJ DOEN     |     PROJECTEN     |     CONTACT
 
2021© Copyright   |   Bunnik Brand Promotion   |  www.burobunnik.nl