EXPO & EVENTS     |     P.O.S.-SERVICES     |     RECLAME & SIGNING     |     VISUAL MERCHANDISE     |     CUSTOM MADE FURNITURE

Point of sale-

SERVICES

INSTORE COMMUNICATIE   |   PROMOTIE DISPLAYS   |   POINT OF SALE MEUBELS

Complete merk- en productpresentaties worden geleverd en geïnstalleerd in de Retail branche. Als mede reclame visuals en productdisplays ter ondersteuning van merkcampagnes.

SAGE - Marc@Home, kookwinkel Elst Op deze instore presentatie worden naast showmodellen gepresenteerd ook de barista demo's verzorgd. Naast de verstelbare schappen is dit meubel voorzien van een uitgefreesd Sage logo in wit PVC.

OP DE WINKELVLOER

POINT OF SALE MEUBELS

Communicatiemiddelen zoals displays, meubels, posters en visuals die op de winkelvloer worden ingezet. 
Bunnik Brand Promotion heeft toegewijde merchandisers in huis die de opbouw en inrichting van totale Point of Sale oplossingen verzorgen.
 NESPRESSO -Mobile bar
DYSON - Product presentatie
NESPRESSO - Alarmposters
DYSONMedia Markt NL & BE

THULE - Voor Taxfree shops is dit Product display voor iPad & Tabletcases ontwikkeld. Uitgevoerd in wit acrylaat en voorzien van zwarte Thule logo. Het geheel is verpakt en incl. montage handleiding verstuurd naar de diverse Taxfree shops in Europa.

DISPLAY

PROMOTIE DISPLAY

Naast complete corners en wandpresentaties in de Trade worden er ook product-displays op maat gemaakt geleverd en geïnstalleerd.
Bestaande merk displays worden in voorraad gehouden en op ieder gewenst moment geplaatst bij een Trade partner.
SAGE - Media Markt Rotterdam
DYSON - Instore communicatie
NESPRESSO - Media Markt Deventer
NESPRESSO - Media Markt Assen

NESPRESSO - Bestaande corners van Nespresso in de Trade zijn aangepast. Naast de introductie van de Vertuo line hebben de corners ruimte voor de Original line. Tevens zijn grote visuals rondom kolommen geplaatst.

FULL-SERVICE

PARTNER

TOTAAL OPLOSSINGEN

De opdracht begint met een duidelijke briefing en wens. Creatieve oplossingen uitgevoerd in bijvoorbeeld: Windowstickers, Textielframes, Duratrans visuals, Alarmcovers, Alarmposters, Displays, Folder zuilen. Noem maar op.
Van de ontwerp fase en materiaalkeuzes tot aan de uiteindelijke logistieke executie en montage bij de trade partners verzorgt het team van Bunnik Brand Promotion .

GERELATEERDE PROJECTEN

MAAK KENNIS MET #BUROBUNNIK

MERKPRESENTATIE - Bij Nespresso persmeetings als 'de Boer & De Boer' Expositie in het scheepvaartmuseum te Amsterdam verzorgde Bunnik Brand Promotion de op-en afbouw van o.a. demomachines, servies, accessoires en overige merkreclame. Ook een persmeeting aankleden?

VISUALS XL -  Sfeervolle campagne visuals?  Een XL visual aan de muur? Of de gehele muur bekleden met een afbeelding? Neem contact op en bespreek de diverse  mogelijkheden.

VERGADERRUIMTE?  - Uw receptie balie, pantry of vergadertafel. Voor het creëren van op maat gemaakt meubilair bent u bij Bunnik Brand Promotion ook aan het juiste adres.

KERSTBOOM & DECORATIE - Het decoratieteam van Bunnik Brand Promotion brengt showroom, etalage of kantoor in kerstsfeer. Informeer naar de mogelijkheden.

HOME     |     OVER ONS     |     DIT IS WAT WIJ DOEN     |     PROJECTEN     |     CONTACT
 
 
2021© Copyright   |   Bunnik Brand Promotion   |  www.burobunnik.nl