EXPO & EVENTS     |     P.O.S.-SERVICES     |     RECLAME & SIGNING     |     VISUAL MERCHANDISE     |     CUSTOM MADE FURNITURE

PROJECTEN

GEREALISEERDE OPDRACHTEN

"De projecten en opdrachten zijn net zo divers als onze opdrachtgevers. Dat is wat het werk leuk maakt." Benieuwd hoe Bunnik Brand Promotion dit doet? Neem dan contact op met Constantijn Meijer via telefoonnummer +31(0)35 588 1301 of per e-mail constantijn@burobunnik.nl
NESPRESSO - Corner bij Media Markt Assen

RESTYLING POSM-FURNITURE

NESPRESSO - TRADE

Restyling Permanent

Point Of Sale Furniture

Nespresso introduceerde (naast de bestaande Original capsule) de Vertuo concept.
Hiervoor zijn bestaande Nespresso Corners bij filialen van Media Markt en BCC aangepast voor de Original- en deVertuo productlijn. In opdracht van Nespresso Nederland heeft Bunnik Brand Promotion het permanente Point Of Sale Meubilair gerestyled. 
Van het uitwerken van het concept, het produceren, installeren en monteren van de materialen. Naast de productie en invulling van de materialen heeft het visual merchandise team in 2 weken tijd de complete ombouw bij zo'n 100 adressen in Nederland verzorgd. 
SAGE - Product meubel op maat bij Media Markt Rotterdam

RETAIL - CUSTOM MADE FURNITURE

SAGE APPLIANCES BENELUX

Custom Made Furniture in Retail

In opdracht van Sage Appliances Benelux vervaardigde Bunnik Brand Promotion custom made meubels. 
Voor de Sage merkpresentatie bij diverse retailers, waarondervestigingen van de Media Markt in België en Nederland.
EASTPAK - Etalage bij ServicePoint Amsterdam CS

campagnE visuals

EASTPAK - ETALAGES

Productie en Installatie

Bunnik Brand Promotion leverde Eastpak collection visuals op 10mm foamboard op maat. 
Het VM team verzorgde de installatie bij de shops van Service Point op de diverse stations. Waaronder de locaties op Amsterdam CS en Utrecht CS.
BEAUREGARD, WFC - XL Visual uitgevoerd in frame + textieldoek

kingsize visuals

BEAUREGARD FASHION - SHOWROOM WFC

Productie en Installatie

Voor visual van de nieuwste collecties verzorgt Bunnik Brand Promotion de productie en montage van deze grootformaat visuals uitgevoegd in frame + doek.
Textieldoek in frame kunnen wij in elk gewenst formaat produceren en leveren. Het voordeel van zowel de siliconen pees als het aluminum frame is dat het doek eenvoudig uitwisselbaar is. Eveneens voor merken als Colours & Sons, CaseLogic, Nespresso, Thule levert Bunnik Brand Promotion frames + textieldoeken.
NESPRESSO - Etalageverzorging bij Nespresso Boutiques

ETALAGES

NESPRESSO - BOUTIQUE WINDOWS

Etalagestyling en etalageverzorging

De etaleurs van Bunnik Brand Promotion verzorgen de complete Boutique Window Campagnes. Naast etalagedisplays, instore materialen en brochures. 
Van montage en logistiek tot installatie, opbouw en afbouw van deze wisselende campagne in de Nespresso Boutique’s in Nederland.
KEVA - Stand tijdens IN Cosmetics, RAI Amsterdam

STANDBOUW

KEVA FRAGRANCES - IN COSMETICS, RAI AMSTERDAM

Ontwerp en Standbouw

Bunnik Brand Promotion ontwierp de stand. Verzorgde het contact met het beurscomplex RAI Amsterdam en de internationale beursorganisatie IN Cosmetics.
Produceerde de complete stand en verzorgde de standbouw in de RAI Amsterdam tijdens het belangrijkste evenement in de "cosmetica" sector in Europa.
PON FINANCESERVICES - Decoratieve raamfolie op maat

WERKPLEK

PON FINANCESERVICES - AMERSFOORT

Productie en Installatie

Raamfolie is geschikt om de privacy van een kamer of kantoor te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van de lichtinval. 
Naast het creëren van privacy, werkt raamfolie ook decoratief. Bunnik Brand Promotion levert en monteert een veelzijdig assortiment aan hoogwaardige en moderne raamfolies.

REFERENTIES

Merk-en productpresentatie: Dit is waar Bunnik Brand Promotion voor staat in de breedste zin van het woord. Het bedrijf uit Soest heeft veel opdrachten en projecten gerealiseerd. 
Door de jarenlange samenwerking weet het team als geen ander wat past bij de opdrachtgever.Het bedrijf is de full – service partner voor diverse merken en opdrachtgevers. 
Diverse merken en opdrachtgevers gingen u voor:

MAAK KENNIS MET #BUROBUNNIK

GEDECOREERDE KERSTBOOM NODIG? December is de decoratiemaand. Kerstbomen in campagne stijl in de Retail of juist diverse kerstsferen op kantoor. Het team van Bunnik Brand Promotion brengen winkel, showrooms en kantoorruimtes in kerstsfeer.

ZAKELIJKE ONTVANGSTRUIMTE - Geheel in "huisstijl" ontworpen coffee corner. Voorzien van Nespresso machine en koelkast. Aan de hand van een impressie- en detailtekening worden de wensen, materialen en uitvoering tot in detail besproken.

Neem contact op met Constantijn Meijer per e-mail constantijn@burobunnik.nl of via telefoonnummer 035 588 1301Maak een afspraak en ontdek wat Bunnik Brand Promotion allemaal voor u kan betekenen. 
HOME     |     OVER ONS     |     DIT IS WAT WIJ DOEN     |     PROJECTEN     |     CONTACT
 
2021© Copyright   |   Bunnik Brand Promotion   |  www.burobunnik.nl